Feature Screens

Aveley Community Building

Augen was contracted to design and construct custom made fence screens, soffits and a TV enclosure. Augen also undertook the entry feature sign to the New Aveley Community Centre. All of the feature screens were custom designed and detailed to provide a unique aesthetic appeal and functionality. The screens were all laser cut and powder coated locally.

PROJECT INFORMATION

  • Project Location: Aveley Community Building
  • Products Used: Laser cut features
  • Architect: Site Architects
  • Builder: BGC Construction
Back to Projects
Metal Features Aveley Community Building Metal Features Aveley Community Building Metal Features Aveley Community Building Metal Features Aveley Community Building Metal Features Aveley Community Building Metal Features Aveley Community Building